HORRAMEN

 

 

Een horraam is onmisbaar in elke woning. Met een horraam zullen, muggen, vliegen en andere insecten geen kans krijgen om in huis te komen, terwijl u toch verzekerd bent van een constante toevoer van frisse buitenlucht. Horramen zijn ecologisch, diervriendelijk en bijzonder efficiënt.

Praktisch en toch stijlvol, aangepast aan elke willekeurige raampartij, ongeacht de vorm, zorgt een horraam ervoor dat ‘wie buiten zijn ook buiten blijven’. De horramen worden gemaakt van duurzaam aluminium en zijn leverbaar in elke door u gewenste RAL-kleur. Ook een combinatie van kleuren is mogelijk.

 

Onze horramen kunnen geplaatst worden in houten, aluminium en kunststof kozijnen, maar daarnaast ook in dakramen, lichtkoepels en lichtstraten. Zie de verschillende mogelijkheden in het keuzemenu hiernaast.

 

Het horraam is bovendien heel gebruiksvriendelijk. Door middel van een eenvoudige bevestiging is het horraam makkelijk te verwijderen en ook weer te plaatsen. Hiermee blijven uw ramen bereikbaar voor een regelmatige wasbeurt.

 

Voor meer voorbeelden klik hier naar fotogalerij HORRAMEN

 

 

 

^ Naar boven