SERVICE & INFO

 


 

Verbakel Montagewerken Budel werd in 1990 opgericht door Wout Verbakel. In Budel en omstreken is Verbakel Montagewerken een begrip op het gebied van horren op maat. Het bedrijf is door de jaren heen sterk gegroeid, in drukke periodes werd Wout geassisteerd door zijn schoonzoon Bart Smeets bij het inmeten en plaatsen van de horramen en hordeuren. In juli 2014 was voor Wout het moment daar om zijn zaak over te dragen aan zijn dochter Carla Verbakel. Samen met haar partner Bart Smeets vormen zij een perfect op elkaar ingespeeld team wat staat voor persoonlijk advies op maat, vakkundige montage en een uitstekende service. Met de door Wout bedachte slogan "Buiten zijn en buiten blijven..." willen zij de ingeslagen weg voortzetten en er zorg voor dragen dat de hoogwaardige kwaliteit en klantvriendelijke service gewaarborgd blijven.

 

Op uw verzoek komen wij u ter plaatse adviseren over de mogelijkheden binnen ons assortiment. Samen met u zoeken we naar de mooiste en beste oplossing voor uw woning. In onze bedrijfsbus hebben wij diverse voorbeelden van horramen, hordeuren, soorten gaas enz.
Mocht u naar aanleiding van ons advies nog meer praktijkvoorbeelden willen zien, dan bestaat de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de showroom van onze hoofdleverancier in België.

Tijdens ons bezoek aan uw woning nemen wij geheel vrijblijvend de exacte maten op en maken wij direct een passende prijsopgave. We streven ernaar om binnen 2 à 3 weken na uw bestelling de horren geplaatst te hebben.

 

Ook reparaties aan uw horren, zoals bijvoorbeeld het vervangen van het gaas, worden vakkundig door ons uitgevoerd.

 

^ Naar boven